Kdo smo?

Spletna stran na naslovu: https://www.intimi.si, je v lasti:
INTIMI, Tea Džananović s.p., trgovina s spodnjim perilom in nogavicami,
Čevljarska ulica 6,
6000 Koper – Capodistria
Slovenija

Davčna številka: SI 18274676
Matična številka: 8629056000
TRR: SI56 6100 0002 3895 036

Z uporabo spletnih strani www.intimi.si uporabniki sprejemajo objavljene splošne pogoje poslovanja. INTIMI, Tea Džananović s.p. in uporabniki s splošnimi pogoji urejajo tudi medsebojne obveznosti pri nakupih v spletni trgovini INTIMI, Tea Džananović s.p.. Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. INTIMI, Tea Džananović s.p. si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev na spletnih straneh INTIMI, Tea Džananović s.p. kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Vse spremembe splošnih pogojev so za uporabnike zavezujoče.

1. Splošni pogoji

1.1 Omejitev odgovornosti

INTIMI, Tea Džananović s.p. ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi spletnih strani intimi.si in vanje vključenih vsebin. Ker se rok dobave, cene ali lastnosti artiklov hitro spreminjajo, INTIMI, Tea Džananović s.p. včasih ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh, se pa po najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov. V kolikor pride do sprememb (tudi cen), bo INTIMI, Tea Džananović s.p. kupca o teh obvestila in mu omogočila odstop od pogodbe ali zamenjavo naročenega artikla.

INTIMI, Tea Džananović s.p. ima možnost odstopa od pogodbe le, če se ugotovi očitna napaka (46. člen OZ). Kot očitna napaka se šteje napaka v bistvenih lastnostih artikla in vse zmote, ki se po običajih v trgovini ali po namenu strank štejejo za odločilne ter jih INTIMI, Tea Džananović s.p. v primeru vednosti ne bi potrdila oziroma sklenila pogodbe. To vključuje tudi očitne napake v ceni.
INTIMI, Tea Džananović s.p. se vseskozi trudi, da spremembe na spletnem mestu potekajo brezhibno, a se kljub temu lahko kdaj zgodi, da se pojavi kakšna napaka, pri čemer pa se INTIMI, Tea Džananović s.p. zavezuje, da jo ob odkritju odpravi v najkrajšem možnem času. Kupec lahko INTIMI, Tea Džananović s.p. na napako opozori s klicem ali elektronskim sporočilom.

Kupec blaga, kupljenega v spletni trgovini intimi.si, ima pravico do vračila ali reklamacije. V spletni trgovini intimi.si je opravljanje nakupa namenjeno fizičnim osebam. 

Pridržujemo si pravico onemogočiti spletno stran ali onemogočiti dostop do nje zaradi tehničnih ali drugih težav in vzdrževanja, kar pomeni tudi onemogočenje ali oviro za uporabo spletne trgovine. V primeru tehničnih težav na spletni strani si pridržujemo pravico preklicati oddana naročila, katere je tehnična napaka prizadela. V primeru preklica naročil vas bomo obvestili v najkrajšem možnem času in vas seznanili z nadaljnjimi koraki. Sami morate zagotoviti ustrezno zaščito opreme (posodabjanje programske opreme, antivirus itd.) pred dostopom do spletne strani in uporabo le-te. Kupec mora zagotoviti ustrezno varnost in zaupnost tistih podatkov, ki se uporabljajo za prijavo na spletni strani (elektronski naslov, geslo).

1.2 Omejena pravica uporabe

Obiskovalci lahko vsebine spletnih strani intimi.si uporabljajo izključno v osebne in nekomercialne namene. Vsebine so avtorsko zaščitene. Kakršnakoli druga uporaba, kopiranje, objava in distribucija spletnih vsebin ali njihovih posameznih delov je brez dovoljenja INTIMI, Tea Džananović s.p. prepovedana. 

1.3 Naročila

Kupoprodajna pogodba med trgovcem in kupcem je v spletni trgovini intimi.si sklenjena v trenutku, ko trgovec kupcu pošlje prvo elektronsko sporočilo o statusu njegovega naročila. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za trgovca kot za kupca. To elektronsko sporočilo ni potrdilo, da je blago na zalogi ali da se je pričela vršiti odprema blaga, ampak le obvestilo kupcu, da je trgovec prejel naročilo in da je stekel postopek preveritve dobavljivosti blaga. Kot kupec velja oseba s podatki, kot so navedeni ob oddaji naročila. Kasnejše spreminjanje podatkov o kupcu ni mogoče.

Kupoprodajna pogodba (t.j. prvo elektronsko sporočilo o statusu naročila) je v elektronski obliki shranjena na strežniku INTIMI, Tea Džananović s.p., za obdobje obdelave naročila (1 mesec). 

1.4 Vračila

1.4.1 Odstop od pogodbe s pisnim sporočilom

Kupec ima pravico, da v 14 dneh podjetju INTIMI, Tea Džananović s.p. pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, in sicer na e-naslov intimi.koper@gmail.com. Štirinajstdnevni rok za odstop od pogodbe začne teči naslednji dan po dnevu prejetja/dostave naročenega blaga. V elektronskem sporočilu o odstopu od pogodbe nedvoumno navedite odločitev, da od pogodbe odstopate (z vašim imenom in datumom oddanega naročila).

1.4.2 VRAČILO BLAGA

Če je kupec blago že prejel in od pogodbe odstopi, mora prejeto blago brez nepotrebnega odlašanja in v vsakem primeru najkasneje v 14 dneh vrniti podjetju po pisno oddanem sporočilu iz odstavka 1. Vračilo prejetih plačil/kupnine, vključno s stroški dostave (razen dodatnih stroškov zaradi izbire vrste dostave, ki ni cenovno najugodnejša ponujena standardna oblika dostave), bo podjetje opravilo nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil potrošnik ali po dogovoru. Morebitne uporabljene promocijske kode in drugi popusti pa se kupcu ne vrnejo.

Izdelki, ki jih kupec vrne, morajo biti nepoškodovani, v originalni embalaži in v nespremenjeni količini, razen če so izdelki uničeni, pokvarjeni, izgubljeni ali se je njihova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec. Kupec artiklov ne sme neovirano uporabljati do odstopa od pogodbe. Kupec sme opraviti ogled in preizkus artiklov v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja. Kupec odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.

Kupec nima pravice do odstopa od pogodbe pri pogodbah, katerih predmet je artikel, ki je bil izdelan po natančnih navodilih kupca, ki je bilo prilagojeno njegovim osebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo.

Blagu, ki ga želite vrniti, obvezno priložite kopijo originalnega računa. Blago s kopijo računa in obrazcem najkasneje v 14. dneh po pisno oddanem sporočilu pošljite na podjetje INTIMI, Tea Džananović s.p. ali pa ga osebno prinesete v poslovalnico INTIMI, Tea Džananović s.p..Naslov podjetja za vračilo po pošti:

INTIMI, Tea Džananović, s.p., trgovina s spodnjim perilom in nogavicami,
Čevljarska ulica 6,
6000 Koper – Capodistria
Slovenija

Stroške vračila blaga krije kupec. Za vrnjene izdelke ne sprejemamo pošiljk s plačilom poštnine po povzetju.

1.4.3 REKLAMACIJE pošiljke

INTIMI, Tea Džananović s.p. odgovarja za stvarne napake (opredeljene stvarne napake v zadnjem odstavku) kupljenih izdelkov v spletni trgovini intimi.si. Kupec sporoči reklamacijo na elektronski naslov info@intimi.si.

Odgovornost za materialne pomanjkljivosti izdelka

Trgovec odgovarja za materialne pomanjkljivosti izdelkov, ki se prodajajo na njegovih straneh, skladno z vsakokratno veljavno zakonodajo.

Potrošnik mora v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in prodajalcu omogočiti, da stvar pregleda.
Prosimo, da kupec ob vračilu priloži opis napake. Prav tako priloži kopijo originalnega računa. Blago s kopijo računa in opisom napake pošljite na podjetje INTIMI, Tea Džananović s.p. ali pa ga pustite v poslovalnici INTIMI, Tea Džananović s.p..
INTIMI, Tea Džananović s.p. bo najkasneje v osmih delovnih dneh po pisnem sporočilu kupca potrdila prejem reklamacije in podala tudi pisni odgovor na rešitev reklamacijskega zahtevka.
O reklamaciji zaradi stvarne napake nas lahko obvestite v roku dveh mesecev od dneva, ko je bila napaka odkrita.

INTIMI, Tea Džananović s.p. ne odgovarja za stvarne napake na blagu, ki se pokažejo potem, ko mineta dve leti, odkar je bila stvar izročena.

Opredelitev stvarne napake:
1. če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za njeno normalno rabo ali za promet;
2. če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana;
3. če stvar nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane;
4. če je prodajalec izročil stvar, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.

1.5 Dostava

Dostava izdelkov naročenih preko spletne trgovine na naslovu www.intimi.si, se izvaja preko Pošta Slovenije in njenih partnerjev.

Cena dostave se dinamično izračuna pred oddajo naročila, na podlagi vnešenega naslova dostave in izdelkov, ki so vključeni v nakup.

INTIMI, Tea Džananović s.p. ne prevzema odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca, ker na čas dostave nima vpliva. Cenik dostave lahko INTIMI, Tea Džananović s.p. kadarkoli spremeni. Prav tako lahko INTIMI, Tea Džananović s.p. v izrednih primerih izbere drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo učinkoviteje izvedeno.

1.6 Načini plačila

1. Plačilo po predračunu
Kupnino kupec plača po predračuna na TRR INTIMI, Tea Džananović s.p., preden se pošiljka odpošlje.

2. Plačilo s plačilnimi karticami 
Plačilo s karticami Visa, Mastercard, Maestro in sistemoma Google Pay ter Apple Pay – Preko sistema varnega spletnega plačevanja Stripe.

Do plačila celotne kupnine ostanejo izbrani artikli last INTIMI, Tea Džananović s.p..

2. Hranjenje podatkov in piškotki

Podatki poslani preko obrazcev na spletni strani (povpraševanje), e-pošta in arhiv klicev (telefonske številke)

Ti podatki bodo shranjeni za obdobje priprave in sklepanje ponudbe. Po tem se bodo ob sklenjeni pogodbi oziroma potrjeni ponudbi, prenesli v drugo poslovno dokumentacijo.

Kateri osebni podatki se zbirajo pri uporabi te spletne strani in zakaj?

Komentarji

Ko obiskovalec pusti komentar na spletni strani, se shranijo podatki v obrazcu za komentiranje, IP naslov obiskovalca in različica spletnega brskalnika (za preprečitev spam komentarjev).

Anonimiziran email naslov (hash) je za namene delovanja posredovan storitve Gravatar. Pogoji uporabe za storitev Gravatar so na voljo na tem naslovu: https://automattic.com/privacy/. Ob objavi komentarja je slika profila vidna v kontekstu komentarja.

Multimedijska vsebina

Če nalagate fotografije ali drugo vsebino, se izogibajte možnosti zabeleženja podatkov o fotografiji ali lokacije ob zajemanju fotografije ali druge vsebine (EXIF GPS), saj s tem omogočate drugim obiskovalcem, da s prenosom te fotografije ali druge vsebine pridobijo vaše osebne podatke.

Kontaktni obrazci

Z uporabo kontaktnih obrazcev se strinjate, da uporabimo podatke, ki jih navedete v obrazcu za namene od odgovora na vprašanje oziroma pripravo ponudbe. Ob nadaljnjem sodelovanju bodo ti podatki (Ime, e-naslov itd.) uporabljeni za komunikacijo, če ne zahtevate drugače. V nasprotnem primeru pa bodo podatki izbrisani.

Novice-Obvestila

Če se naročite na prejemanje novic in obvestil preko elektronske pošte, bomo varno shranili vaš e-naslov in ga ne bomo posredovali tretjim strankam. Vaš e-naslov bo uporabljen le za naslavljanje novic in obvestil, ki so povezane z našimi izdelki in podjetjem. Če želite preklicati prejemanje novic in obvestil nas obvestite na intimi.koper@gmail.com.

Piškotki

V primeru komentiranja na naši strani, se lahko odločite, da si shranite ime, e-naslov in spletno stran v piškotke. Gre za priročnost, da teh podatkov ne vpisujete vsakič na novo. Ti piškotki so shranjeni za leto dni.

Če se prijavite v našo spletno stran, se bo shranil začasen piškotek, ki ne vsebuje osebnih podatkov in se bo izbrisal, ko zaprete brskalnik.

Ko se prijavite, se shranijo tudi več piškotkov, ki shranijo prijavne informacije in nastavitve prikaza. Prijavni piškotki se shranijo za dva dni, nastavitve prikaza pa za leto dni. Če ob prijavite označite “Zapomni si me”, bo vaša prijava obstala za dva tedna. Ob izpisu se ti piškotki pobrišejo.

Če objavite članek, se v brskalnik shrani dodaten piškotek, ki ne vsebuje osebnih podatkov in enostavno prikazuje, kateri članek ste pravkar uredili. Ta piškotek se izbriše po enem dnevu.

Analitika

Ta spletna stran spremlja anonimno analitiko dejavnosti obiskovalcev spletne strani. Podatki so izključno anonimni in namenjeni izboljševanju delovanja spletne strani.

Vdelana vsebina iz drugih spletnih strani

Ta stan in članki na tej spletni strani lahko vsebujejo vdelano vsebino (videje, slike, članke itd.). Vdelana vsebina iz drugih spletnih strani se obnaša enako kot, če bi neposredno obiskali tisto spletno stran.

Te spletne strani lahko uporabljajo piškotke in shranijo podatke o vas, za namene statistike in sledenja interakcij. Naša spletna stran ne mora preprečiti “svobodnega” delovanja programske kode v vdelani vsebini, zato ne moramo preprečiti zbiranja podatkov s strani lastnika vdelane vsebine.

Seznam piškotkov

Piškotki za obiskovalce spletne strani:

PiškotekOpis
_gaPiškotek google analytics za anonimno analizo vedenja uporabnikov in delovanja spletne strani.
_gidPiškotek google analytics za anonimno analizo vedenja uporabnikov in delovanja spletne strani.
cookielawinfo-checkbox-necessaryHrani potrditev obveznih piškotkih.
cookielawinfo-checkbox-non-necessaryHrani vrednost o potrjenih neobveznih piškotkih.
viewed_cookie_policyHrani podatek o prebranem obvestilu o piškotkih.
woocommerce_cart_hashKoda košarice v spletni trgovini, v primeru, da ima spletno stran omogočeno spletno trgovino.
woocommerce_items_in_cartŠtevilo izdelkov v košarici spletne trgovine, v primeru, da ima spletno stran omogočeno spletno trgovino.
woocommerce_recently_viewedNazadnje ogledan izdelek v spletni trgovini, v primeru, da ima spletno stran omogočeno spletno trgovino.
wp_woocommerce_session_*Seja spletne trgovine v primeru, ko ima spletna stran omogočeno spletno trgovino.

Dodatni piškotki ob prijavi v spletno stran:

PiškotekNamen
wordpress_logged_in_[hash]prijavni piškotek, ki je nujno potreben za delovanje sistema prijave
wordpress_sec_[hash]prijavni piškotek, ki je nujno potreben za delovanje sistema prijave
wordpress_test_cookieposkusni piškotek, ki pove, če so piškotki omogočeni (če delujejo)
wp-settings-1piškotek potreben za prilagoditev spletne strani uporabniku (nastavitve)
wp-settings-time-1piškotek potreben za prilagoditev spletne strani uporabniku (čas)

V primeru, da želite širšo razlago glede kateregakoli piškotka na ter spletni strani, vas prosimo, da pošljete vprašanje na: info@next-land.com

Onemogočanje piškotkov

V kolikor ne želite, da si brskalnik shrani piškotke lahko to onemogočite.

Več informacij o izklopu piškotkov v Vašem brskalniku: 
Google Chrome
Mozilla Firefox
Internet Explorer 9
Internet Explorer 7, 8
Safari
Opera

Kako onemogočite piškotke od drugod:
Google Analytics

Če želite varno in anonimno brskanje po spletu vam namesto uporabe Googlovih izdelkov ali izdelkov ostalih velikih podjetij, uporabo varnega izdelkov, ki varujejo vašo identiteto:

https://brave.com/
https://duckduckgo.com/

Kako dolgo so podatki shranjeni?

Če objavite komentar, bodo ta komentar in povezani meta-podatki shranjeni trajno. Shranimo jih z razlogom, da lahko ob objavi vašega naslednjega komentarja pospešimo proces odobritve.

Za uporabnike, ki se prijavijo v našo spletno stran, shranimo tudi osebne podatke, ki jih podajo pri registraciji. Vsi uporabniki lahko kadarkoli vidijo, uredijo ali izbrišejo podatke, ki so jih podali pri registraciji (razen uporabniškega imena). Te podatke lahko prav tako vidijo uredniki spletne strani.

Kakšne pravice imate glede svojih podatkov?

Če imate prijavljen račun na tej spletni strani ali ste pustili komentarje, lahko zahtevate izvoz vseh podatkov, ki ste jih pustili na tej strani. Zahtevate lahko tudi, da trajno izbrišemo vse vaše osebne podatke, ki ste jih vnesli, z izjemo podatkov, ki smo jih primorani ohraniti za namene administracije, zakonodaje ali varnosti.

Komu pošiljamo podatke?

Za odobritev komentarjev uporabljamo avtomatizirano zaznavanje vsiljivih komentarjev (automated spam detection service).

Kontaktni podatki – Pravica do obveščenosti

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali načinom obravnave vaših osebnih podatkov, se lahko brez zadržkov obrnete na nas:

INTIMI, Tea Džananović, s.p., trgovina s spodnjim perilom in nogavicami,
Čevljarska ulica 6,
6000 Koper – Capodistria
Slovenija

intimi.koper@gmail.com

Na podlagi vaše zahteve vas bomo pisno in v skladu z ustreznimi predpisi obvestili, katere osebne podatke smo zbrali.

3. Reševanje sporov

Morebitni potrošniški spori se rešujejo sporazumno, v kolikor takšna rešitev ni mogoča, je za spore pristojno okrajno sodišče v Kopru.

Scroll To Top
Close
Close
Trgovina
0 Seznam želja
0 Košarica
Close

Moja košarica

Košarica je prazna!

Nadaljuj z nakupovanjem