Antex

(Prikazani izdelki 1 – 12 od 18 izdelkov)

Prikaz:

Moška majica Damjan-dolg rokav

Opis:

Moška majica dolg rokav iz 100 % bombaža. Udobna in prijetna za nošenje. Majica se odlično prilega tudi v hladnejših dneh kot spodnji del oblačila.

12,50 
BelaSvetlo modraTemno modraTemno siva
4850525456

Moška pižama Peter frotir dolg rokav

Opis:

Moška dvodelna pižama iz frotirja (80% bombaž in 20% poliester) sestavljena iz udobne majice z dolgimi rokavi, ter dolgimi hlačami z mehko elastiko ter s patenti na rokah in nogah.

Na zalogi je še:

turkizna 56×1

sv.modra 48X1

Moška spodnja majica Benjamin

Opis:

Udobna moška spodnja majica iz 100% bombaža. Enostavna za vzdrževanje, hkrati pa udobna in prijetna za nošenje.

Moška spodnja majica Mario-rebrasta

Opis:

Udobna moška spodnja majica iz 100% rebrastega bombaža. Enostavna za vzdrževanje, hkrati pa udobna in prijetna za nošenje.

Ženska majica Dalija dolg rokav

Opis:

Ženska majica z dolgimi rokavi. Na otip je zelo mehka in prožna. Model je kar dolg, primeren tudi za višje postave. Majica je narejena iz 100% bombaža, ki pri vzdrževanju in nošenju ohrani obliko.

Krčenje 2-4%

Ženska pižama Nives frotir dolg rokav

Opis:
  • Ženska dvodelna pižama iz frotirja (82% bombaž, 18% elastan) sestavljena iz udobne majice z dolgimi rokavi, ter dolgimi hlačami z mehko elastiko ter s patenti na rokah in nogah.

Na zalogi je še:

roza 44×1

45,90 
MareličnaNeon rumenaRozaRumenaSvetlo modraSvetlo rozaTemno rozaViola
3840424446

Ženska pižama Tina-črte

Opis:

Ženska bombažna pižama z dolgimi rokavi in dolgimi hlačami, brez patenta. Pižama je primerna za poletno in prehodno obdobje. Majčka je s črtastim vzorcem.

Sestav: 100% bombaž

Ženska pižama Tina-drevesa

Opis:

Ženska bombažna pižama z dolgimi rokavi in dolgimi hlačami, brez patenta. Pižama je primerna za poletno in prehodno obdobje. Majčka je z vzorcem dreves.

Sestav: 100% bombaž

Ženska pižama Tina-rože

Opis:

Ženska bombažna pižama z dolgimi rokavi in dolgimi hlačami, brez patenta. Pižama je primerna za poletno in prehodno obdobje. Majčka je z vzorcem rož.

Sestav: 100% bombaž

Ženska spodnja majica Andreja široka naramnica

Opis:

Ženska spodnja majica s širokimi naramnicami s čipko. Na otip je zelo mehka in prožna. Model je kar dolg, primeren tudi za višje postave. Majica je narejena iz 100% bombaža, ki pri vzdrževanju in nošenju ohrani obliko.

Krčenje 2-4%

Ženska spodnja majica Brigita kratek rokav

Opis:

Ženska spodnja majica s kratkimi rokavi. Na otip je zelo mehka in prožna. Model je kar dolg, primeren tudi za višje postave. Majica je narejena iz 100% bombaža, ki pri vzdrževanju in nošenju ohrani obliko.

Krčenje 2-4%

Scroll To Top
Close
Close
Trgovina
Filter
0 Seznam želja
0 Košarica
Close

Moja košarica

Košarica je prazna!

Nadaljuj z nakupovanjem